Profil

Brdr. Futterup I/S er en del af den landsdækkende kæde af Automester E+ værksteder. 

Værkstedet kan servicere og reparere alle bilmærker – nye som ældre. Og endda til særdeles konkurrencedygtige priser og naturligvis sådan, at bilen bevarer sin fabriksgaranti.

Brdr. Futterup tilbyder blandt andet: Dyserens på både benzin- og dieselbiler, udskiftning eller rensning af olie på automatgearkasser, service på aircondition, montering og afbalancering af dæk, SUVO-undervognsbehandling og meget mere.

Værkstedet ejes af Bo og Bjarne Futterup, der begge bor ved siden af ​​værkstedet med deres familie. Ud over os selv tæller medarbejderstaben to svende, to lærlinge, to ansat i flexjob hvoraf den ene er på værkstedet og den anden på kontoret, en deltidsansat på kontoret samt en rengøringsdame ansat på deltid.

Hos os er du altid sikker på en professionel og ærlig rådgivning. Vores medarbejdere har frisk viden og det nyeste udstyr klar. Dette gør, at vores viden om bilerne spænder over alle mærker samt fra de helt nye biler til de ældre modeller. Vi er naturligvis også uddannede til at servicere og reparere el- og hybridbiler.

Udover reparationer tilbyder vi også salg af nyere brugte samt lidt ældre biler - se vores biler til salg eller kontakt Bo for flere informationer om vores udbud af biler lige nu.

I oktober 2011 indviede vi vores helt nye og tidssvarende SUVO-undervognsbehandlingscenter, hvor vi sprøjter både person- og varevogne.

Alle biler vaskes og tørres med varm luft under bunden, inden de sprøjtes med SUVO-belægning. Vi afmonterer selvfølgelig altid inderskærme ved en SUVO-behandling!

Kontakt os for at få oplyse prisen for SUVO-behandling af din bil!

Telefon & Mail

97 59 50 05

info@futterup.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder